Når du deaktiverer din konto midlertidigt: Andre vil ikke kunne se eller gå til din profil på Facebook. Klik på, slet din konto og dine oplysninger og derefter. Vælg, indstillinger, vælg, generelt, vælg, administrer konto, vælg. Det vil ikke være muligt at hente billeder og lignende fra din profil. If it's been less than 30 days since you initiated the deletion, you can cancel your account deletion. Dit profilbillede kan stadig ses i dine samtaler, og folk kan stadig søge efter dig ved at skrive dit navn, hvis de vil sende dig en besked. Se, hvad vi ellers skriver om: #internet og #facebook, del. While we're deleting this information, it's not accessible to other people using Facebook. Fjernes fuldstændig fra Facebook, eller du kan deaktivere din konto, så den senere kan åbnes igen. Se alt hvad du har lagt på Facebook i tidens løb. Hvis du blot vil lukke Facebook ned for en periode, eller du er i tvivl om du vil slette din konto, så kan du vælge at deaktivere kontoen. Fortsæt og derefter. You will continue to appear to friends on Facebook in places where they can message you.

Male escort oslo sex tønsberg

Copies of messages you have sent are stored in your friends' inboxes. Klik på pilen i menuen øverst til højre. Du sletter din konto ved at klikke på dette link og følge anvisningerne. After 30 days, your account and all your information will be permanently deleted, and you won't be able to retrieve your information. Du kan vælge at vende tilbage, når du har lyst. To cancel your account deletion: Log into your Facebook account within 30 days of deleting your account. What if I don't want all my content deleted, but I want to take a break from Facebook? Du kan læse mere om hvordan du henter dine ting i denne artikel. Det sociale medie lever af sine brugere, så derfor gør de, hvad de kan for at holde på dig. You won't be able to reactivate your account.

Spotify, Pinterest or Games. Your profile, photos, posts, videos, and everything else you've added will be permanently deleted. After your account has been deleted, you won't be able to retrieve anything you've added. Du kan slette Facebook permanent, så alle dine opslag, billeder, kommentarer osv. Continue and then click, delete Account. Ved at deaktivere din konto, vil det se ud som om du ikke findes på Facebook. Du kan stadig bruge Facebook-login til dine andre apps,.eks. Du kan holde en pause fra Facebook og deaktivere din konto midlertidigt.


Xn.xxx jenteporten erotiske noveller


Dine billeder, opslag og videoer bliver ikke slettet. How do I permanently delete my account? Beskeder, som du har sendt til venner, vil måske stadig være synlige, efter at du har slettet din konto. Det er derfor vigtigt, at du ikke glemmer dine login oplysninger. When you temporarily deactivate your account: People won't be able to see or go to your Facebook profile. Læs mere om, hvordan du deaktiverer din konto midlertidigt. Kopier af norske eskorte jenter lillehammer beskeder, du har sendt, bliver gemt i dine venners indbakker. At melde sig ind i Facebook er noget nemmere end at komme ud igen. Your photos, posts and hvordan slette facebook konto permanent thaisex videos won't be deleted. Klik på, dine Facebook-oplysninger i venstre kolonne. Before deleting your account, you may want to log in and download a copy of your information (like your photos and posts) from Facebook. Samvirke giver dig her en nem guide til at lukke ned for tidsfordrivet. Some information, like messages you sent to friends, may still be visible to them after you delete your account. Der er to måder at slette en Facebook konto. Så kan du downloade en samlet kopi af alt hvad der ligger på din profil. Hvad nu, hvis jeg ikke vil slette alt mit indhold, men bare gerne vil holde en pause fra Facebook?

Lengste penis norske porno jenter

Thai massasje kristiansand nudist bergen Erotisk noveller sex i stavanger
Utdrikningslag tips jenter trondheim Du bliver ved med at blive vist for venner på Facebook på de steder, hvor de kan sende beskeder til dig. Your profile picture will still be visible in your conversations and people will still be able to search for you porno sexs norsk amatørsex by name to send you a message. You won't be able to retrieve anything you've added.
hvordan slette facebook konto permanent thaisex Tone damli puppeglipp escort damer
Sexleketøy menn mia gundersen porno Superfransk privat massasje bergen
Brasiliansk voksing asker sexnoveller 55