Skulle Naziposten(Aftenposten eller andre nazimedier hva det angår, være uenig i at vi kaller deres dekning av de jødestyrte nazibataljonenes angrepskrig mot Donbassrepublikkene for "Fake News" tar vi med stor glede den debatten i det åpne offentlige rom. I tillegg ligger det godt innenfor de rammene nazi-Imperiet aksepterer. Meld deg til innsats i Vigrid eller gå under som en feiging! FRP og Nasjonaziene ser vi på som ynkrygger og forrædere. Vi benytter nasjonaldagen vår til å gratulere Tore Johan med å våkne opp og håper mange andre følger i hans fotspor. Liker du ikke tanken er du velkommen hos oss. Russlands Pivot to Asia-Pacific. Så godt at en hel verden hånler av Zionistblokken og ser på den som en papirtiger. Motstandsbevegelsen vil til Arendalsuka. Også videre i det uendelige. Nazi-alliansens sivilisasjonskrig Krigsmål: VM i 2018 fratas Russland nazi-alliansens asymmetriske krig dekker absolutt alle frontavsnitt. Det gjør at den eneste måten et samfunn kan oppnå likestilling på er å være et "Patriarki Light". Faller Donetsk og Lugansk til nazi-Imperiet faller også resten av vår Nordisk/Europeiske verden. Nazi-Alliansen har full kontroll over det ukrainske militæret og vil være de som gir angrepsordren.

Venn og nytte 2016 møre og romsdal

Dette kan nazi-Imperiet ikke finne seg i siden deres herskesystem er basert på frykt og underkastelse. Så bra at Arendalsuka og kommunen avviser søknaden og kontrer med å politianmelde Motstands-bevegelsen. Mars 2017 nazi-alliansen startet krigen mot Russland Tiden går fort og i dag er det 18 år siden nazi-alliansen startet bombekrigen mot den russiske verden. Skulle Donbass-militsen holde Nazialliansens proxymordere stangen også denne gangen kan alt skje. Harde Kamper ved Gorlovka. Årsdagen for jødenes angrep på USS Liberty. Januar 2017 Merkel lyver og Nazimedia dekker Tyskland - Ufri og Okkupert nazistat nazi står i dag for NAto-ZIonisme og betegner hele det jødestyrte Anglozionistiske Imperiet og dets lakeistater. Så er, sett fra mitt synspunkt, så kan både Steiro kalles Nazist og Resett kalles et Naziorgan og det med to begrunnelser. Februar 2017 Mannehatere, Statsfeminister og Femsefjols Feminine norske kvinner og maskuline norske menn har ingen som helst grunn til å minnes figurene på bildet over på en positiv måte. Desember 2017 Bildet: Polen rir mot Berlin i 1939 Polen rir mot Moskva i 2017 Polen har markert seg som det europeiske kontinentets verste fiende gjennom sin rolle som Anglozionistenes trojanske hest. Tar de ikke skrittet fullt ut nå så spår jeg stagnasjon og tilbakegang for dem. Regionene: Nord, Øst før Russland, Balkan, Middelhavsområdet og Nord-Vest (det gamle Frankerriket til Karl den Store). Her er det mye å lære for dagens politikere og Trump bør gjøre hjemmeleksen sin kjapt før sumpreptilene drenerer han og hans nye bevegelse. Det er i dette avsnittet av frontlinjen vi regner at hovedslaget vil stå siden det vil kutte forbindelsen mellom hovedstedene Donetsk og Lugansk.

lønnsøkninger til arbeiderne slik at de hadde råd til å kjøpe dem. HoloCah-løgnene slutter aldri. Russland Dokumenterer Sannheten fra Douma. September 2018 En Leder for "FRP-Rasistene" - eller Fake Alibi? Juni 2016 nazi-alliansen styrer - ikke EU Etter mai 1945 har Europa vært okkupert av Anglozionistene som etablerte nazi-alliansen som styrings- og kontrollapparat. Hjelpekolonnen med digre lastebiler stappfulle av mat og medisiner. Nå har imidlertid Ungarns Identitære leder Orban endelig fått sparket deler av Soros's sitt påvirkningsapparat ut av Ungarn. Sverige i Borgerkrig. Mars 2017 Vi holder Forsvaret og er klare til Angrep Når vi ser disse damene fra Donetsk i kontrast til femsete nasjonazier i landene innen nazi-alliansen kommer forskjellen på mot og feighet klart til syne. September 2017 Russiske Frihetsstyrker trener videre Linken over går til en artikkel i RT med flere korte videosnutter fra Zapad2017. Kan det være slik at når krybben er tom bites hestene? Vi i Vigrid deler dette synet og mener det må gjelde Kloakken i Akersgata også hvor Nazipropagandarottene hisser til russofobisk storkrig i Europa. Januar 2017 Jødene er Russlands Ulykke Og her er hva Peter Tolstoj sa: "Folk som er barnebarn og oldebarna etter dem som ødela våre kirker som stormet ut av «Pale» i 1917 med revolvere i dag arbeider barnebarna på flere respektable steder i radiostasjoner.


Hvor mye blod har et vont menneske føler

Krim Russland Kjærlighet Silkeveien fungerer - Hurra. Enten vil vi ta tilbake det etniske fundamentet ved å repatriere innvandrere eller vi må tilpasse en ny samfunnsmodell. Så også i Syria. Vi kan uten videre slå fast at skal vi Identitære vinne sivilisasjonskampen i Europa må jødenes destruktive rolle belyses og bekjempes. Hun har konvertert til en dødsfiende av de nordisk/europeiske folk. Zapad2017 - Fase 2 er i gang. Siden Lysglimt kom på banen har vår interesse for norske forhold blitt vekket, i alle fall til valget er over, og i den anledning fant vi at jødesleiekeren Jan Simonsen hadde laget en artikkel om småpartiene i Norge på Demokratenes nettsted. Alle oppegående europeere vet at utryddelse av den hvite rase er målet for europeisk maktelite, med noen få hederlige unntak, som Orban. Januar 2017 nazi-alliansen klar til Angrep Anglozionistene og deres nazi-allianse aksellererer konsentrasjonen av mekaniserte angrepstropper langs Russlands vestgrense. Vi i Vigrid ønsker FRP velkommen etter oss ved å vedta en av Vigrids viktigste kampsaker og få satt Jødeproblemet på den politiske dagsorden igjen. Satt i hermetegn siden de aldri vil bli noe "politisk parti men kun en ny gruppe tafatte tullebukker blant utallige andre kopier av hverandre. Dermed blir også Adolf Hitler og hans bok "Mein Kampf" aktuell igjen sammen med alle folkeopplyserne fra Tysklands forgjeves forsøk på å drenere den europeiske sumpen. Resultat: Ny storkrig i Europa.