Amanda Bingson Naken

Amanda Bingson Nakenbilder – Kändisläckta nakenbilder

Att posera naken kräver en viss nivå av självförtroende, och medan Team USA Friidrott hammarkastare Amanda Bingson stolt fällde sina kläder och. Amanda Bingson är en rekordstor olympisk idrottare, men det var hennes nakenbild på omslaget till ESPN The Magazine’s Body Issue som vände. Amanda Bingson, hammarkastare för USA friidrott, pryder ett av sex omslag i år, och hennes underbara foto visar upp en otrolig styrka.

Amanda Bingson naken

Amanda Bingson naken

Amanda Bingson naken

Tag: Amanda Bingson nakenbilder

På pund, är hammarkastaren inte ursäktande för sin kropp – och hon är ute efter att bevisa att "atleter finns i alla former och storlekar. Vi satte oss ner med den rubrikskapande åringen för att ta reda på hur det var att klä av sig naken för ett gäng främlingar, hur hon känner för att vara den nya mästaren i den kroppspositiva rörelsen och hennes träningsmantra. Spoilervarning: Det är "Se bra ut, må bra, kasta bra. Form: Vad var din första reaktion på att bli ombedd att posera naken?

Amanda Bingson naken

Amanda Bingson naken

Amanda Bingson naken

Amanda Bingson Nakenbilder – Kändisläckta nakenbilder Att posera naken kräver en viss nivå av självförtroende, och medan Team USA Friidrott hammarkastare Amanda Bingson stolt fällde sina kläder och. Amanda Bingson är en rekordstor olympisk idrottare, men det var hennes…